Kontinentalsäng med förvaring

Hitta en bra kontinentalsäng med förvaring

En smart kontinentalsäng med förvaring är väldigt bra för att optimera ytan i ditt sovrum. Det innebär att det inte sällan lämnar mycket luft mellan sovplatsen och golvet. Det är en optimal yta för förvaring.

Som tur var finns det de webbhandlare som verkligen tagit fasta på det. De kan istället erbjuda ett stort utbud av kontinentalsängar med förvaring i alla möjliga olika, höjder, bredder och färger.

Kontinentalsäng med förvaring
Furniturebox har just nu 129 st olika sängar med förvaring. Många av dessa är kontinentalsängar med förvaring. Se alla på furniturebox.se

Blir kontinentalsängen sämre av att den har förvaring?

En något dyrare säng påverkas inte alls av att sängen har förvaringsmöjligheter. Ofta är detta ett helt tomt utrymme eller uppbyggt av utfyllnadsmaterial i andra fall. Är mer på jakt efter funktion före komfort så kan du kika under vår flik rea på kontinentalsäng eller billig kontinentalsäng för att se om du hittar någon med förvaring till ett extra lågt pris.

förvaring i konententalsäng
Calabria kontinentalsäng med förvaring hos Furniturebox (länk)

Finns det förvaring i varje storlek av kontinentalsängar?

Har du läst vår guide för att hitta rätt storlek på kontinentalsäng kan du kolla hos återförsäljarna om just den storleken du vill ha finns med förvaring.

Det finns inte alltid förvaringsmöjligheter i alla mått/höjder av sängar, det är ofta efterfrågan som styr utbudet och vissa kan finnas i vissa perioder eller mindre partier.

Missa inte HomeRoom och deras stora utbud. Kolla in HomeRoom (direktlänk)

Ska man tänka på något speciellt när man ska skaffa en kontinentalsäng med förvaring

En sak som jag vet många kan råka glömma är att fundera på att man har plats för sängens förvaringlådor att dra ut. Kontrollera vilken sida förvaringen är på och mät både en och två gånger. Se till att du verkligen får plats med att dra ut lådan för att kunna nyttja din kontinentalsängs förvaringsmöjlighet.