7 tips på exklusiv kontinentalsäng

Här kommer 7 snabba tips på exklusiv kontinentalsäng till ditt sovrum

Här listar ger vi 7 tips för dig som letar efter en exklusiv kontinentalsäng och vad de finnas att införskaffa. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning och försöker hålla listan på exklusiva kontinentalsängar så uppdaterad vi kan.

1. Exklusiv säng från HomeRoom

En Impress 180 cm kontinentalsäng i ljudbeige färg från HomeRoom blir det första tipset på listan som är utan inbördes ordning. Finns att välja i flera olika storlekar. Är du osäker på vilken storlek du ska ha så följ vår guide om vilken storlek på säng du ska ha.

homeroom exklusiv kontinentalsäng
Direktlänk till HomeRoom

2. Snygg och bra kontinentalsäng från FurnitureBox

Visuellt ganska lik föregående tips så hamnar här Swanströms 180 cm säng i ljudgrå sammet här. Den finns självklart i olika fasthetsgrader och 8 olika färger hos Furniturebox.

Direktlänk till FurnitureBox

3. Elegant säng från Ellos

Jag vet inte vad det är men jag älskar verkligen bilderna från Ellos sida. Jag får en vill-ha känsla direkt. Här har vi en 140 cm säng – men den finns i upp till 180 cm och dessutom i två olika färger.

exklusiva ellos
Direktlänk till Ellos

4. Sängjätten – exklusiv kontinentalsäng.

En liten bubblare just för att den passar så väl med vår soffa i samma material och liknande färg. Har även prov-legat denna säng hos Sängjätten och den är fantastiskt skön. Finns i 7 olika färger och prisexemplet är en 160 cm med rea-pris på kontinentalsäng.

Direktlänk till Sängjätten

5. Solhem har snygg och exklusiv design på sina kontinentalsängar

Solhem Inrednings bilder är fantastiskt inbjudande och den här sängen är en av mina absoluta favoriter. Älskar de rosa färgkombinationen tillsammans med de ljusa och fräscha.

Direktlänk till Solhem Inredning

6. Ytterligare en läcker och exklusiv kontinentalsäng från HomeRoom till väldigt bra pris

Denna kommer med för att om man söker en billig kontinentalsäng med exklusiv känsla så är detta ett absolut toppval just nu, bra pris HomeRoom!

homeroom-kontinentalsäng
Direktlänk till HomeRoom

7. HomeRoom har en något billigare med exklusiv känsla

Jag gillar denna typen av sänggavel på kontinentalsängar som du kanske märkt vid det här laget. Denna har dessutom ett par riktigt schyssta sängben helt i min smak och sängen är från HomeRoom.

exklusiv kontinental homeroom
Direktlänk till HomeRoom