Komplett kontinentalsäng

Vad menar med en komplett kontinentalsäng

Bra fråga. Ärligt talat har vi faktiskt själva blivit förvirrade många gånger när vi satte oss in i ämnet och kom fram till att en komplett kontinentalsäng betyder olika på nästan alla ställen. Det betyder nog färmst att det är ett ett slarvig uttryck men vi väljer tolkningen att det är allt som rör din säng.

Allt från sängramen, till resår- och bäddmadrass till sänggavel och sängkläder. Läs mer om vad är en kontinentalsäng i vår wiki.

Vi har inte sett just det kittet allt för ofta, kanske på någon enstaka sajt men vi vill ändå tipsa om ett enkelt och snabbt sätt att hitta ett en komplett kontinentalsäng.

Komplett kontinentalsäng med belysning
En komplett 160 kontinentalsäng med sängram, madrasser, sänggavel och belysning.
Denna kompletta kontinentalsäng finns hos Furniturebox. (länk)

Finns det paket med komplett kontinentalsäng med sänggavel och sängkläder?

Väldigt sällan, men du kan enkelt plocka ihop och matcha ditt egna hos flera av återförsäljarna i Sverige. Inte sällan kan det finnas kampanjer med rea på kontinentalsängar där du får med allt du behöver.

Glöm inte att det också finns en stor mängd tillbehör till din säng som finns att köpa. Det kan vara allt från halkskydd till bäddmadrassen så att man får den att ligga på plats och inte kana omkring. Olika madrasskydd, överkast m.m. Vi fokuserar bara på det absolut vanligaste som man behöver i ett nytt startpaket.

5 steg till en komplett kontinentalsäng

Hitta din kontinentalsäng – Ram, resårmadrass och bäddmadrass.

Kolla efter en sänggavel som matchar.

Leta upp ett skönt täcke och kudde.

Välj ett par snygga sängkläder.

Behöver du ev. tillbehör att ha i sängen?

Tips & Trix

Det är fortfarande många som missar att läsa vår storleksguide innan de köper sin kontinentalsäng så vi passar på att länka till den igen.

Vår guide innehåller tips om vad du ska tänka på innan du väljer storlek på din kontinentalsäng. Många vet inte att det kan vara svårt att returnera en säng du packat upp och provat och de är ofta ganska kostsamma så tänk dubbelkolla en extra gång innan du gör du beställning.