Billig kontinentalsäng – vi tipsar

Finns det någon bra billig kontinentalsäng?

Det snabba svaret är ja. Frågan om det finns någon bra och billig kontinentalsäng är dock något svårare att svara på än så. För precis som allt annat så är ju båda orden bra & billig helt relativa.

Till att börja med måste man fundera över vad är rätt storlek på kontinentalsängen man ska ha. Helt beroende på storlek kan du komma undan olika billigt. Sedan är det inte sällan man hittar rea på kontinentalsängar hos några av landets ledande sängåterförsäljare.

Billig kontinentalsäng Furniturebox
Exempel på billig 140 cm kontinentalsäng från Furniturebox (länk).

Ibland kan man inte styra över plånbokens begränsningar och man behöver bara en bra och billig kontinentalsäng så snabbt som möjligt. Då kan vi glädja dig med att det finns 90 cm kontinentalsängar från drygt 2.000 kronor och därifrån ca 500-1000 kr i stigande skala med storleken på säng.

Om du vill ha fler exempelpriser så kika in vår artikel om 120 cm kontinentalsäng där vi har en helt separat artikel i ämnet.

Hur länge håller en kontinentalsäng?

Det finns de som spenderar hela sitt liv i en och samma billiga säng. Vissa är känsligare är känsligare än andra för vad som är en bra säng. Det finns dessutom faktorer som kan påverka sängen över tid som din kroppsvikt, underhåll och rengörning.

billiga kontinentalsängar sängjätten
Billiga kontinentalsängar från 120 cm Sängjätten. (Länk)

Billig säng från IKEA, hur bra är dom?

IKEA har absolut en hel del intressanta sängar men bra och skön komfort. I min smak är de dock ge de dock lite för stelt intryck rent utseende- och designmässigt. Sedan saknar – något som är väldigt synd med IKEAs sängar – de har inget alternativ med kontinentalsäng med förvaring. De hade passat IKEA sängsortiment som handen i handsken och vi hoppas att det är något som kan komma i framtiden.

IKEA har sällan rea på kontinentalsäng-sortimentent utan priserna är enligt vår uppfattning mer standardpriset.

Vill man ändå ha en kontinentalsäng från IKEA kan man alltid liva upp sängen med spännande tillbehör eller inspiration till din kontinentalsäng.

homeroom billig
Snygg och bra pris på kontinentalsäng från HomeRoom. (Länk)